My label;" ;" ;" ;" ;"

BB63

ANPASSAD FÖR SKANDINAVISKT KLIMAT

Bro Bärgningsbyggen AB har tagit fram en ny modell som heter BB63. Den är utvecklad, konstruerad och byggd av oss på Bro i Kristinehamn och med BB55:an som utgångspunkt för kvalitet och konstruktion. BB63 är anpassad för Skandinaviskt klimat och arbetssätt, där hög kvalitet och lång livslängd är i fokus.

Vi har valt BB55:an som utgångspunkt för BB63:an då den under åren visat sig vara en av, om inte just den flakbärgaren som har högsta kvalitet, högsta tillförlitlighet och livslängd på marknaden. Kunder med höga krav väljer Bro, inte för det låga priset utan för att Bro är det mest ekonomiska alternativet.

BB63 är en helt ny konstruktion, med 6 tons flak och för första gången i vår historia, en 3 tons underliggande teleskopisk bärgningsarm. BB63 vänder sig till de kunder som väljer en snabbarbetad och smidig flakbärgare för innerstadstrafik men som samtidigt inte vill ge avkall på bärgningsegenskaper. BB63 har med sina dubbla vinschar, kraftig byggnation och teleskopiska stödben just det som många andra tillverkare i denna storleksklass har saknat nämligen mångsidighet.

FAKTA

Lyftförmåga
3 ton
Lyfthöjd
0,95 m
Typ

Flakbärgare

SENAST LEVERERAD

BRO BB63B

Typ: Flakbärgare
Chassi: MAN TGM15.290
Modell: BB63
Årsmodell: 2019
Levererad till: UME Assistance AB

BRO BB63B med MAN 15.290 chassi.

Rostfria sidor samt skåp, 2st Sepson vinschar 3,8ton på flaket och 6.0 ton i ramen. Teleradio fjärradio. 3 tons lyftaggregat och 7 tons flakkapacitet.

  • +46 550 156 60
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.