30år

My label;" ;" ;" ;" ;"
The best there is!
The best there is!

Modellprogram

BRO STARKE
BRO STARKE CLASSIC
BRO STARKE BASIC
BB1210
BB108
BB55
BB55 CITY
BB63
ST52/ST62
ST400
AL31
R.F.O10
Bro Bärgningsbyggen AB

DESIGN

Bro Starke ist der Marktführer in der schweren Bergung und einer der innovativsten und schwersten Träger der Welt. Der Entwurf eines Bergungsautos ist genauso wichtig wie die Konstruktion eines Personenkraftwagens.

LESEN SIE MEHR

DESIGN

LEDARE I BRANSCHEN

Användaren skall kunna använda fordonet på ett tillfredställande sätt och kunna arbeta med stor säkerhet för sig själv och andra. BRO lägger stor vikt på att designa våra byggnationer så att de inte bara fungerar bra utan är tilltalande för ögat. Det är ju trots allt ett redskap som skall användas i många år och något som man skall trivas med. Därför väljer vi material och leverantörer som tänker lika vad gäller form, funktion och kvalitet.

Vi strävar hela tiden med att förbättra vår design och är i månt och mycket ledaren i branschen vad gäller just design och genomtänkta konstruktioner.

Ett tydligt tecken på att vi gör rätt är att våra konkurrenter kopierar oss. Kvalitet, design och ergonomi är ledorden bakom vår design.

QUALITÄT

Als einer der weltweit modernsten und innovativsten Hersteller von Bergungsfahrzeugen bauen und liefern wir mit maßgeschneiderten Lösungen und herausragender Qualität, die den Alltag des Trägers erleichtern, vollständig nach den Wünschen des Kunden.

LESEN SIE MEHR

KVALITET

VI TUMMAR INTE PÅ NÅGOT

BRO Bärgningsbyggen bygger bärgningskonstruktioner som vida överträffar våra konkurrenter vad gäller hållbarhet och kvalitet. BRO Bärgningsbyggens konstruktioner är det inte kostnaden som prioriteras, utan kvaliteten, hållbarheten samt andrahandsvärdet som är i fokus.

Vi beräknar noga våra konstruktioner och tummar ingenting på hållfasthet och kvalitet. Detta genomsyrar hela konstruktions och byggprocessen på BRO och gör att vi är kända i bärgningsbranschen runt hela världen som den tillverkare som har högst kvalitet och bygger med en omtanke på användaren.

Vi använder oss endast av leverantörer som uppfyller de högt ställda krav vi har på kvalitet, service, eftermarknad och kunskap. Tillsammans med våra leverantörer bygger vi världens bästa bärgningsbilar!

GELIEFERT

Hier finden Sie unsere neuesten Lieferungen von BRO BÄRGSBILARS Konstruktion und COMEAR Konstruktion. Wenn Sie Fragen zur Spezifikation der gelieferten Konstruktion haben, wenden Sie sich bitte an uns.

LESEN SIE MEHR

 • Design
 • Kvalitet
 • Leverans
 • Design

  Bro Starke är marknadsledande inom tung bärgning och en av de mest innovativa och designade tungbärgare som finns i världen. Att designa en bärgningsbil är lika viktigt som att designa en personbil.
 • Kvalitet

  Som en av världens mest moderna och innovativa påbyggare av bärgningsbilar bygger och levererar vi helt enligt kundens önskemål med anpassade lösningar och enastående kvalitet som underlättar vardagen för bärgaren.
 • Leverans

  Här ser du våra senaste leveranser av BRO byggnationer och COMEAR byggnationer. Har ni frågor om specifikation på levererade byggnationer är ni mycket välkomna att kontakta oss om detta.

  Läs mer

Instagram

brobargningsbyggen
brobargningsbyggen
brobargningsbyggen
brobargningsbyggen
brobargningsbyggen
brobargningsbyggen

SVENSK KVALITET

Känd i hela världen
Som en av världens mest moderna och innovativa påbyggare av bärgningsbilar bygger och levererar vi helt enligt kundens önskemål med anpassade lösningar och enastående kvalitet som underlättar vardagen för bärgaren.

Läs mer

KOMPLETTA LÖSNINGAR

Bro Bärgningsbyggen utvecklar, tillverkar och säljer kompletta bärgningssystem och bärgningstillbehör. Personalen består av yrkesmän med gedigen erfarenhet och kunskap inom konstruktion, produktion och försäljning.

Senast levererade

BRO BB1210

Type: Flakbärgare
Chassis: Volvo FH13 8x4*2
Model: BB1210
Production year: 2018
Equipment: 1st 20ton Sepson, 1st 12,5ton Sepson samt 1st 6ton Sepson. Högskåp
Customer: Linus Bilbärgning i Jönköping

Se fler

Begagnade

Comear AL31

Type: Flakbärgare
Chassis: Iveco Daily
Mounting: Comear AL31
Production year: 2014
Equipment: Nya vinterhjul samt sommarhjul. profilen tejpad. motor bytt vid 19000 mil
Mätarställning: 25200 mil
Mileage: Bärgningstjänst & Krantransport i Värmland AB Stefan Larsson +46 (0)70 654 49 20

Se fler

Senaste nytt

Partners
 • +46 550 156 60
 • Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!