Skriv ut E-post

logga bb43

Bro Bärgningsbyggen AB har tagit fram en ny modell som heter BB63. Den är utvecklad, konstruerad och byggd av oss på Bro i Kristinehamn och med BB55:an som utgångspunkt för kvalitet och konstruktion. BB43 är anpassad för Skandinaviskt klimat och arbetssätt med hög kvalitet och lång livslängd.

Vi har valt BB55:an som utgångspunkt för BB63:an då den under åren visat sig vara en av, om inte just den flakbärgaren som har högsta kvalitet, högsta tillförlitlighet och livslängd på marknaden. Kunder med höga krav väljer Bro, inte för det låga priset utan för att Bro är det mest ekonomiska alternativet.

Bros nya modell BB63 är i modellen lite mindre, med 4 tons flak och, för första gången i Bros historia, en 3 tons underliggande teleskopisk bärgningsarm. BB63 vänder sig till de kunder som väljer en snabbarbetad och smidig flakbärgare för innerstadstrafik men som samtidigt inte vill ge avkall på bärgningsegenskaper. BB63 har med sina dubbla vinschar, kraftig byggnation och teleskopiska stödben just det som många i denna storleksklass har saknat nämligen mångsidighet.

25